П`ятниця, 17.05.2024, 20:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 27 » ВИКОРИСТАННЯ ГЕЛЕУТВОРЮВАЧІВ В МОЛЕКУЛЯРНІЙ КУХНІ ТА ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ІНОВАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ ПОБУТОВОЇ ХІМІЇ
11:57
ВИКОРИСТАННЯ ГЕЛЕУТВОРЮВАЧІВ В МОЛЕКУЛЯРНІЙ КУХНІ ТА ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ІНОВАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ ПОБУТОВОЇ ХІМІЇ

Наука – це те, що здавна цікавить людину, адже розумна людина – сильна людина.

Поринути в світ науки вирішили вихованці клубу «Мандрівники» і для цього вибрали хімію.

Заняття гуртка було поділене на 2 блоки. В першому блоці вихованці змогли познайомитись зі світом молекулярної кухні.  Діти готували солодку ікру, смачні сфери, та  познайомились  з такими техніками як приготування піни, емульсії та телефікація.

В другому блоці вихованці виготовили мило, приготували універсальний плямовивідник та кульки для прання одягу.

По закінченню заняття  діти отримали безліч позитивних емоцій та змогли взяти по шматочку виготовленого ними мила. 

День видався насиченим, але дуже приємним))

Переглядів: 208 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar