Вівторок, 21.05.2024, 01:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Категорії розділу
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Мої статті

Робота участника Міжнародного конкурсу "Смачно,корисно, барвисто"

В поданій роботі описується рецепт приготування тушкованого м’яса по традиціям жителівЧеркаської області, а також детально описані прянощі, що використовувались для його приготування.

Категорія: Мої статті | Додав: admin (02.03.2017)
Переглядів: 242 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar