П`ятниця, 17.05.2024, 19:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 17 » Зустріч весни в ЕНЦ
02:00
Зустріч весни в ЕНЦ

        

Бринять струмки, розквітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки… Прийшла весна, а разом з нею усе прекрасне і ніжне, що є на цьому світі, та найголовніше – нове життя.

         13 березня вихованці еколого-натуралістичного центру зустрічали весну посмішками, теплом та неймовірними талантами! Прекрасні танці демонстрували вихованці клубів «Поліксена», «Панда» та гуртків «Квітникарі» і «Природа рідного краю». Поетичні таланти проявили вихованка клубу «Поліксена» Бондаренко Ірина та вихованка клубу «Панда» Додярук Поліна. Музичні подарунки глядачі отримали від керівника ізостудії «Чарівний пензлик» Захарчук О.М. – пісню про матусю, та керівника екологічного театру «Ера» Григоренка Д.В. – чарівну музичну композицію на піаніно. Також Григоренко Діонисій Вадимович разом із вихованцями театру «Ера» презентували цікаву гумористично-романтичну сценку.  Після закінчення урочистої частини свята на вихованців чекали цікаві ігри та дискотека.

         Ось так і зустріли весну – у теплому талановитому колі друзів, з посмішками, любов'ю та обіймами! Після такого прийому, ось побачите, весна буде неперевершеною!

Переглядів: 211 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar