Неділя, 19.05.2024, 06:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Січень » 22 » З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ
12:40
З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

День Соборності України – важливе національне свято, головна ідея якого – єдність українського народу. Кожен готується до нього по своєму, а гуртківці ЕНЦ працюють над створенням екологічного проекту «Квітуча Україна».

Любити рідну землю – означає знати та оберігати її природні багатства. Проект «Квітуча Україна» покликаний визначити яскравих представників рослинного світу нашої держави, що потребують особливої уваги та захисту, бо занесені до Червоної книги України.

До цієї масштабної роботи були залучені вихованці та керівники гуртків усіх напрямків, що працюють в ЕНЦ. Вони дослідили, які саме рослини можуть представляти кожну область, як вони виглядають, де проростають, і головне, які причини зменшення їхнього поширення. На частинках карти діти зображували ці рослини, аби кожен міг побачити, так би мовити в обличчя, живу часточку нашої природи і запамятати, кому саме потрібна особлива турбота.

Кінцевим етапом проекту має стати представлення рослин кожної частини нашої країни та складання їх у велику єдину соборну Україну. Адже в єдності наша сила, і коли ми разом захищатимемо усе цінне для нашої держави, а особливо землю, що дісталася нам від предків, то перемога обовязково буде за нами! А наші нащадки житимуть у квітучій Україні!

У звязку з введенням жорстких карантинних обмежень завершення проекту відбудеться по закінченню дистанційного навчання.

 

Переглядів: 136 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar