П`ятниця, 17.05.2024, 22:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 20 » СВЯТО «НАМ 45!»
20:39
СВЯТО «НАМ 45!»

 

Скільки сотень дітей

Вийшло в світ з оцих дверей!

Ми сьогодні відзначаєм

Сорок п'ятий ювілей…

Із такими словами, 15 грудня, розпочав святкування свого 45-річчя Уманський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Дійсно, для святкування є багато причин: маса здобутків працівників центру, неодноразові перемоги в обласних та всеукраїнських конкурсах як керівників так і вихованців, чималий пройдений творчий шлях та бажання зробити свято для колег, вихованців, випускників і гостей.

Із почесних гостей до нас завітали заступник міського голови Юлія Юріївна Малішевська, заступник начальника відділу освіти Уманської міської ради Миколенко Ірина Олександрівна, голова міського комітету профспілки працівників освіти міста Кузьменко Любов Андронівна, завідувач відділом методичної роботи Черкаського обласного центру по роботі з обдарованими дітьми Іващенко Ніна Петрівна. Ми їм вдячні за теплі вітальні слова та подарунки.

Після урочистостей усі присутні насолоджувалися співочими, танцювальними та театральними талантами наших вихованців. Хоч свято і закінчилося та надовго ще залишаться приємні спогади.

Переглядів: 278 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar