П`ятниця, 17.05.2024, 17:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 15 » СВЯТО ДЛЯ ЛЮБИХ МАТУСЬ
15:04
СВЯТО ДЛЯ ЛЮБИХ МАТУСЬ

 

Можна пройти крізь пустелі та хащі..
Тільки без мами не можнанізащо,
Бо найдорожче стоїть за словами:
В світі усе починається з мами!..

Костецький Анатолій

 

Мама… Скільки чарівності і таємничості у цьому слові.. Ми часто не цінуємо її любов, увагу, працю. Приймаємо як належне. А потім, отямившись, шкодуємо про втрачений час. Але цього дня діти не втрачали ні однієї хвилиночки, для того, щоб висловити своїм матусям свою любов та подяку!

         15 травня вихованці та керівники ЕНЦ відзначали День Матері.  Свято було насичене різноманітними талантами.  Акробатичний танець демонструвала Полозюк Вікторія, вихованка клубу «Панда». Ніжний танець та вітальний вірш для матусь подарувала Орєхова Радміла, вихованка гуртка «Природа рідного краю». Чудовий вірш «Матінці» розповів найменший учасник свята (6 років), вихованець гуртка «Буквар природи» - Ваня Прокопович. Також в цей день для матусь звучали музичні подарунки - пісні від вихованки гуртка «Юннати-краєзнавці»Манєрової Юлії і керівника ізостудій ЕНЦ Захарчук О.М. та чудова композиція на піаніно від керівника екологічного театру «Ера» Григоренко Д.В. А ще вихованці із керівниками підготували цікаві театральні постановки: інсценізація «Мама на все життя» - вихованці клубу «Адоніс», сценка «Мама реєструється в однокласниках» - керівник ізостудій Захарчук О.М. та керівник екологічного театру «Ера» Григоренко Д.В. та інсценізація «Важкий вибір» - вихованці екологічного театру «Ера». З надзвичайним захопленням глядачі переглядали тематичні фотографії «Мами в тваринному світі» та ділилися спогадами про своє дитинство. В кінці свята вихованці ЕНЦ вручили усім присутнім матусям часиночку любові і добра – яскраві повітряні кульки із посмішками та приємними вітальними написами.

         Свято залишило по собі приємні спогади та почуття. Але найголовніше те, що діти зрозуміли, щоб проявити любов до своєї любої матінки, не потрібно чекати якогось визначного дня, а робити це кожної миті, коли вона поруч.

Переглядів: 248 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar