П`ятниця, 17.05.2024, 18:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 15 » СЛАВЕТНІ ПОСТАТІ УКРАЇНИ
10:55
СЛАВЕТНІ ПОСТАТІ УКРАЇНИ

      

Велич кожного краю - в людях, які тут живуть, а особливо в тих людях, котрі своїми справами прославили Україну, зробили внесок у розвиток науки, культури, спорту. Це історичні діячі, письменники, художники, композитори, лікарі, вчені, спортсмени.

14 лютого на гуртку «Дендрологи» відбувся відкритий виховний захід «Славетні постаті України». Метою заходу було: ознайомити вихованців з видатними людьми України, які зробили значний вклад у розвиток науки, культури, медицини; розповісти про славетних українців нашого міста; формувати національну свідомість, відчуття приналежності до рідної землі, народу, своєї Батьківщини; виховувати патріотичні почуття, національну свідомість, гордість за відомих виданих людей, які прославили країну на весь світ.

Цікавою була заочна екскурсія «Сторінками життя славетних»,  де діти знайомилися з видатними людьми України та героями нашого міста. Вихованці мали можливість дізнатися, що майбутні вчені, письменники, художники також навчалися за шкільними партами, але відрізнялися тим, що мали широке коло інтересів, брали активну участь у різних видах діяльності, були наполегливі у досягненні мети, цікаві у спілкуванні, постійно займається самовдосконаленням.

На останок діти зробили карту України, на якій написали побажання для держави та висловили думки про те, який вклад у розвиток держави зробив би кожен, якби був відомою людиною.

 

 

Переглядів: 206 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar