П`ятниця, 17.05.2024, 20:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Жовтень » 13 » ЩОБ ВРЯТУВАТИ – ТРЕБА ЗНАТИ
10:56
ЩОБ ВРЯТУВАТИ – ТРЕБА ЗНАТИ

Чого хвилюються народи.

 І люди замишляють зло?

 Хто їм сказав: "Вінець природи"?

 Хіба для них її чоло!

                           Ліна Костенко

 

Щогодини зі світу щезають 3 види тварин. Щодня з лиця Землі зникають понад 70 видів фауни і флори. За 25 останніх років біологічне різноманіття Землі скоротилося більш ніж на третину.

Нам потрібно  усвідомлювати, що до таких  катастрофічних наслідків причетна рука людини. Саме людина знищує рослини, тварин…, знаходячись вже на межі глобальної екологічної катастрофи! Ми вже страждаємо від нестачі чистої питної води, забрудненого повітря, опустелювання та деградації величезних територій. Якщо так буде і далі, то рослини та тварини назавжди зникнуть з лиця землі, залишивши про себе лише згадки в літературі та музеях.

Педагоги Еколого-натуралістичний центру, в підтримку зникаючих видів рослин і тварин та знагоди проведення місячника до Дня тварин,  провели виховні години, екскурсію на кафедру зоології та інформаційні хвилинки «Сторінками Червоної книги». І ще раз нагадали, що необхідно для того, щоб забезпечити збереження зникаючих видів та як кожен із нас може посприяти розв’язанню проблеми.

Переглядів: 115 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar