Вівторок, 21.05.2024, 07:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 17 » ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ
23:32
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

А  та  наша  слава
Не  вмре,  не  загине,
Наш  Тарас  Шевченко  —
Сонце  України.

Слава України в людях, які ладні віддати за неї життя, в людях, що назавжди записали свої імена на сторінках історії нашої держави, зробивши вагомий внесок у політичну, громадську чи культурну діяльність народу. Одним із таких діячів є відомий поет, художник, пророк, мислитель, одвічний символ України - Тарас Григорович Шевченко. Саме його життя, творчість і славу вшановували вихованці та керівники ЕНЦ з 11 по 15 березня.

Протягом тижня гуртківцям було проведено цикл виховних годин, де діти дізналися цікаві факти із життя поета, аналізували його творчість та переглядали пізнавальні відео.

Також діти із задоволенням відвідали бібліотечну філію №1, де ознайомилися із літературною спадщиною Тараса Шевченка та дивилися цікаві тематичні мультики. 

Вихованці ізостудій "Намалюйка" та "Чарівний пензлик" підготували виставку малюнків "Шевченко - художник".

Вінцем тижня став конкурс читців-декламаторів поезії Шевченка. Тут вихованці презентували не тільки творчість поета, а й зачитували власні вірші, інсценізували картини і, по закінченню заходу, склали великі пазли портрету Тараса Шевченка.

Спасибі, Тарасе, що ти на прикладі свого життєвого і творчого шляху даєш нам змогу бути сильними, вірними і справедливими, будуючи майбутнє для своїх нащадків. 

Вклоняємось твоєму пророчому слову!

 

 

 

 

Переглядів: 270 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar