Вівторок, 21.05.2024, 02:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Серпень » 31 » РОБОТА ТАБОРУ «ЛІСОВИЧКИ» В 2017 році.
10:17
РОБОТА ТАБОРУ «ЛІСОВИЧКИ» В 2017 році.

Метою діяльності табору з денним перебуванням профільною зміною «Лісовички» є реалізація прав кожної дитини на повноцінний відпочинок, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб в літній канікулярний час.

Організація відпочинку та дозвілля в таборі «Лісовички» передбачає різноманітність вибору заходів, можливість кожного вихованця задовольнити свої потреби.

В таборі «Лісовички» було організовано роботу гуртків «Юні друзі природи», «Пізнаємо світ», «Юні екологи» на яких вихованці вивчають флору та фауну, умови розвитку, впливу оточуючого середовища на їх розвиток, продовжують знайомитися з лікарськими рослинами нашої місцевості та інше.

Працювала творча майстерня, де діти власноруч виготовляли поробки з природного матеріалу.

Кожен день табору був змістовним і цікавим, приносив безліч нових вражень, нових відкриттів. Деякі заходи стали для нас традиційними: «Хай живе дружба», конкурс малюнків на асфальті, День гумору та інше. Деякі заходи проведені вперше, але теж цікаві й незабутні: відеолекторій «Поетична мандрівка Україною», екскурсія по місту «Умань і хасиди», свято української казки... Значна увага приділялася патріотичному вихованню, проведені заходи: свято «Ми за мир!», екскурсія до штабу АТО, свято «Моя родина в долі Батьківщини», конкурс на кращу вишиванку.

В таборі використовуються різні форми ігрової діяльності: народні ігри, ігри-конкурси, квест, вікторини, ігри на місцевості.

Протягом зміни діти прилучаються до світу природи, усвідомлюючи її значущість, вчилися відчувати красу рідного краю. З цією метою проводилися різноманітні заходи: екологічні бесіди, ігри і турніри; конкурс екологічного малюнка.

Всі заходи в таборі проводяться з урахуванням особливостей фізичного та розумового розвитку дітей.

Відпочинок у таборі «Лісовички » неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня ставились нові завдання, проводились нові свята, змагання та конкурси. Гармонійно було поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які супроводжували їх все літо.

У таборі «Лісовички» при Уманському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді створені безпечні умови перебування дитини, забезпечується охорона її життя і здоров'я, особистого майна, надання першої медичної допомоги, виконання освітніх програм, організація змістовного дозвілля тощо.

Переглядів: 238 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar