П`ятниця, 17.05.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 7 » Різні способи «засніження» рослин
00:05
Різні способи «засніження» рослин

        

Новий рік, без перебільшень, найулюбленіше свято, до якого готуються заздалегідь. Саме у це свято, як ні в яке інше, хочеться чимось здивувати, створити щось нове, незвичайне, перетворити свою оселю на світле, яскраве, урочисте помешкання. Ось тут і є де розгулятися фантазії і дати волю творчості.  Крім традиційних електрогірлянд, святково прикрашеної ялинки, створити новорічну атмосферу в домі допоможуть деякі дрібниці, які перетворять вашу оселю на казкову. Приміром, можна оздобити її «засніженими» гілочками сосни або ялини.

         На гуртку «Флористика», 18 грудня, відбулося відкрите заняття на тему: «Різні способи «засніження» рослин». Вихованці виконували «засніження» за допомогою пінопласту, крихт шкаралуп яєць або, щоб «укрити» їх інеєм, притрушували крупною сіллю.

         Такі гілки можна поєднувати із зеленими чи скрутити в гірлянду, оздобити ялинковими іграшками, мішурою, конфетті, а потім розвісити їх над дверима, вікнами чи можна покласти на стіл.

Тому метою заняття було: ознайомити вихованців із різними способами «засніження» рослин, що спонукало вихованців до творчої діяльності, вплинуло на розвиток уяви, фантазії, естетичного смаку.

 

Переглядів: 201 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar