Вівторок, 21.05.2024, 06:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 23 » РЕЗУЛЬТАТИ ЕКОЛОГІЧНОГО ТИЖНЯ В УМЦЕНТУМ
15:00
РЕЗУЛЬТАТИ ЕКОЛОГІЧНОГО ТИЖНЯ В УМЦЕНТУМ

Завершується екологічний тиждень в УМЦЕНТУМ в умовах карантинних обмежень. П’ять цікавих тематичних днів промайнуло швидко і з користю.

В день екобезпеки вихованці нашого закладу дізналися, як діяти під час прогулянки лісом та перевіряли рівень своєї екосвідомості, проходячи онлайн-тестування. Приємно знати, що рівень знань досить високий, але ще потрібно працювати над формуванням сприйняття природи як найвищої цінності.

День чистих джерел та річок приніс задоволення від відчуття практичної користі для довкілля. Традиційно керівники гуртків та вихованці вирушили на очищення джерел біля річки Уманки. Щороку величезні купи сміття зустрічали команду УМЦЕНТУМ, які наполегливо очищали ділянки, розуміючи, що їхні зусилля – крапля в морі. Цього річ приємні зміни – від основного сміття очищено велику ділянку із застосуванням спецтехніки. Діти прибирали поліетилен та дрібне сміття і раділи, що нарешті до цієї важливої справи долучилися й інші!

У день екоінформації наші молодші вихованці у доступній формі мультфільмів, відеороликів, виступів та кліпів знайомилися з наслідками для природи від діяльності людей, а старші побачили, як планета віддячує за безвідповідальність.

Квест «Вартові довкілля» зібрав охочих весело і з користю повести  час на природі! Вітаємо команду «Оса» НВК №17 із заслуженою перемогою!

Маленькими кроками ми наближаємося до мети – навчити наших дітей жити в гармонії з природою!

 

 

Переглядів: 205 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar