П`ятниця, 17.05.2024, 21:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 26 » Екологічний тиждень в Еколого-натуралістичному центрі
05:01
Екологічний тиждень в Еколого-натуралістичному центрі

 

         У рамках щорічного екологічного тижня в Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді було проведено ряд заходів в яких активно взяли участь вихованці центру та учні шкіл.

         Під девізом «Хай вічно струмує вода!» учні ЗОШ №12 та вихованці повернули до життя ледь жевріючі джерела на річці Уманка та велику роботу провели по очищенні берегової смуги від сміття.

         Виховні заходи «Природа не терпить брехні», «Планета в небезпеці» допомогли поглибити знання дітей про довкілля, розвивати почуття відповідальності. Вихованці ізостудій підготували виставку малюнків «Довкілля починається з тебе» та провели заняття у формі пленеру в дендрологічному парку «Софіївка». До заходів долучилися бібліотекарі бібліотечної філії №1, які підготували для гуртківців ЕНЦ розважально-виховну програму «Вода – основа життя!».

         Звітом екологічного тижня було свято «Земля – крик душі!», на якому учасники та гості свята дійшли згоди, що можливості природи не безмежні, тому людина має не тільки користуватися її благами, а й дбати про її охорону, відтворення й збагачення. Свято супроводжувалося цікавими відеороликами про сучасний екостан планети та необхідністю дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Переглядів: 188 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar